Holidays fick fart på Degerforsparken

24 jul
Holidays Orkester
Holidays Orkester

Den 17/7 var det så dags att fara på dans till Degeforsparken På scen denna kväll skulle ett par kompisar stå. Det är nämligen dansbandet Holidays med utgångsort Åmål. Sen sist jag såg dem har dom bytt trummis. Jag tycker dom gjorde det väldigt lättvindigt för sig då dom bytte trummis. När Håkan Olsson lämnade bandet tog man således in en ny Håkan: Denna gång med efternamnet Wikström. Smart drag va?

Vi anlände i mycket god till parken där Holidaysarna var i full gång med soundcheck Ljudmicke skruvade ljud så det stod härliga till. Detta med att skruva ljud verkar vara en halv vetenskap. Men jag tror dom blev nöjda till slut.

Björn i Holidays orkester
Björn i Holidays orkester

Så sakteliga började folket strömma till. Jag var tveksam till om det skulle komma så mycket folk eftersom det var Malungs dansbandsvecka. Men kom sedan på att bra många a vdom som brukar dansa i Degerfors nog inte är den typen som drar i väg till Malungs dansbandsvecka. Dessutom så hade man dagen innan arrangerat en dansresa till Malungs dansbandsvecka där man haft eftermiddags dans till Micke Ahlgrens. Det blev till slut 190 personer i parken.

Holidays orkester
Holidays orkester

Holidays var på ett otroligt sprudlande spelhumör och verkade trivs i parken liksom publiken. Mycket kända låtar bjöds det på varvat med en och annan egen låt. Nya trummisen Håkan har på kort tid smällt in bra i bandet. Så nu kör man för fulla muggar på landets dansbanor i sommar.

En kväll som är så trevlig går oftast fort. Och swisch så var klockan halv elva och det var dags att runda och rulla hemåt igen. Tack till Holidays för en trevlig kväll.

Holidays orkester
Holidays orkester
Publicerad: 2013-07-24 22:35:34

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.