Holidays spelar på två av världens största festivaler i Sverige.

8 dec
Holidays
Holidays

Det är så underbart att få jobba med grabbarna i Holidays. Samarbetet flyter på bra. Som ni kanske vet så jag är involverad i deras nya cd ”Allting kan hända”. Och efter vad som hänt dom senaste månaderna för bandet så passar titeln på handen i handsken. Vart än dom drar fram så blir dom lovordade för sin musikalitet och spelglädje. Jag kan bara instämma. Bandet har spelat mycket under året för att vara ett deltidsband. Till nästa år kommer man att dra ner lite på spelandet.

Många spännande spelställen i Norge och Sverige finns med i nästa års spelplan. Bland annat skall dom i Norge spela på Seljordfestivalen som är en av Norges största dansbandsfestivaler. Även Tinnsjöfestivalen på Rjukan kommer besökas. Sist men inte minst kommer dom spela på två av världens största festivaler. Bälgspel vid landsvägskanten som är nordens störta dragspelsfestival samt Malungs Dansbandsvecka i Malung.

Dessa spelningar har dom fått via sina seriösa och proffsiga bokare. I Norge är det JH formidling som ansvarar för deras jobb där. Dom har förövrigt flera goda svenska dansband i sitt stall. I Sverige är det Thomas ”Isak” och Samuel på Rent Nöje som ansvarar för bandets svenska bokningar.

Publicerad: 2014-12-08 12:41:03

admin