Humbles tar en timeout

29 sep

Bandet Humbles som jag haft nöjet att samarbeta med har bestämt sig för att ta en paus.
Så här skriver man på sin facebook-sida:.

Till vår kära danspublik, lyssnare, arrangörer m.fl:

Med tanke på Coronavirusutbrottet, då vi som alla andra band och artister, inte har genomfört en spelning på ett halvår och även av diverse andra skäl så kommer nu Humbles orkester att ta en paus på obestämd tid.

Hur, om och när vi kommer tillbaka till dansbanorna är oklart men i nuläget kommer vi att fortsätta köra våran årliga julkonsert, (DOCK INTE DETTA ÅRET) och även allsången i Linneryd som vi alltid har gjort genom åren. Diverse andra konserter (Musikglädje på turné från Leif Bloms till Humbles) kommer också att göras vid några tillfällen.

Fortsätt gärna att följa oss både här för vad som komma skall och även på Spotify. Det finns fortfarande skivor kvar för den som önskar köpa, skicka bara iväg ett meddelande till oss för mer information.

Tack till alla dansare, arrangörer, m.fl m.fl…. (ingen glömd, ingen gömd) för att ni har kommit och förgyllt oss på våra spelningar i Sverige och även på Finlandsbåtarna.

Vill även passa på att tacka alla som spelat i Humbles under den tiden som varit och även till Nöjeskällan som bokat oss. Ett stort tack ska ni ha för allt ni tillfört!

Kramar från Humbles!

// André (Kapellmästare)”

Publicerad: 2020-09-29 15:24:20

admin