Inga spelplaner men väl nyhetstips

10 okt

danslogprogram

Det har kommit förfrågningar på varför jag inte tar med dansbandens spelplaner här på min hemsida. Svaret är enkelt.
Av egen erfarenhet är det ett enormt jobb att hålla dessa uppdaterade. I stället hänvisar jag till danslogen.se och Dansaktuellt som har uppdaterade turnéplaner för vart banden spelar. Dock tar jag gärna emot tips på dansgalor och annat kul som händer inom branchen.

Och skall man ta med en spelplan skall man ta med alla eller inga alls. Dock så förekommer det att jag i anslutning till ett reportage kan tipsa om bandets kommande spelningar men det är något helt annat.

Som någon sa. Varför uppdatera hjulet två gånger? Danslogen är Sveriges största sida när det gäller spelplaner och dansprogram. Så det skulle bara vara fånigt att jag också skulle ta med dem här. Så vill du se orkestrarnas spelpaner är det bara att klicka på.

Så i stället för att skicka spelplaner till skicka dem gärna i stället till info@danslogen.se

samzonsdfs1507

Publicerad: 2015-10-10 00:48:08

admin