James Bond och Carola

29 nov
James Bpnd och Carola
James Bpnd och Carola

Onsdag 28 November. Jööses vart tar tiden vägen? Snart jul och allt det där. Puh…

I dag har menyn innehållit jobb och en eftermiddags/kvällstur till Karlstad. Karlstad är ju Värmlands huvudstad som ni kanske förstår. Jag var på jakt efter snygga skor till en fest jag ska på med jobbet. Dresscode för festen är James Bond och jag tänkte få till det så gott jag kan. Har kollat här i stan och vår enda skobutik hade bara svindyra skor som kostade orimligt mycket om ni frågar mig. Jag kände liksom inte behov av Vagabond, Ecco eller Björn Borg skor, inte just nu i alla fall.

Mitt i city
Mitt i city

Så efter jobbet blev det en tur till Karlstad med buss 500. På bussen dit träffade jag en ”gammal” kurskamrat sen typ 8 år tillbaka om inte mer. Riktigt kul att snackas vid. Han kände igen mig på en gång och jag gjorde det samma. Tänk att man inte åldras något. Det tar jag som gott betyg.

Sko butiker med humana skopriser för lilla mig blomstrar det inte av i Karlstad. Men jag hittade efter lite sökande ett par skor på Skopunkten för 299 kronor som får duga gott.

Skorna jag köpte
Skorna jag köpte

I Karlstad han jag även med ett besök på Knastret. Denna underbara skivbutik som säljer begagnade cd och vinyl. underbart att botanisera där. Fick med mig 4 skivor med mig hem. Så nu har jag utökat min samling av schlagerrelaterade skivor med en cd med Carolas bästa låtar. Tror det blir min 5.e Carolaskiva i samlingen. Härligt :-)

Karlstad
Karlstad
Publicerad: 2012-11-29 01:45:39

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.