Jan Svensson underhöll vid Seniorernas Hus

5 aug

Den 25 juli spelade Jan Svensson på Seniorernas hus i Karlstad. På 70 och 80-talet var han sångare i dansbanden Kenth-Erics och Christie. På 80-talet startade jag inspelningsstudion Studio Hövik på Tjörn. Jan har vikarierat på sång i Flamingokvintetten och Streaplers under åren 1992-1997. Under lokets tid i Bingolotto var jag med och skötte tekniken för dansbanden. På meritlistan finns även tekniker på TV:s Café Norrköping och Sveriges radio p4:s populära radioprogram I Afton Dans. Program som var omåttligt populära när det sändes. Idag bor han på Hovenäset i Sotenäs kommun. Är ute och spelar som trubadur när fillfälle ges. Ett sådant tillfälle var på Seniorernas hus i Karlstad. Karlstad visade sig från sin allra bästa sida. Jag startade med lunch på Cazanova som smakade underbart.

Då det stod man skulle ha med sig en fikakorg köpte jag med mig en välsmakade baguett från ”Un Boschetto” som ligger i Mitt i city. Underbart god. Den får tveklöst betyget 10/10.Vid seniorernas hus hade Jan dukat upp på altanen. Många hade satt sig i trädgården för att njuta av den fina musiken. Repertoaren bestod av dansband, visor, svensktopp och 50 och 60-tals hits. Många kända låtar bjöds det på som publiken kunde sjunga med i. Jag tycker att Jan har en väldigt bra röst som passar perfekt till denna musiken. Vill du njuta av hans musik kan jag varmt rekommendera att köpa några av de cd-plattor som han spelat in. Tack för en mycket fin eftermiddag/kväll.
Så härligt att vädret makter var med oss.

Publicerad: 2023-08-05 00:06:04

admin