Jessica blir Canyons nya sångerska

6 okt

jessica15
Foto/Copyright: Jessica Andersson

Under våren slutade Tina Svensson i bandet. Sedan dess har man haft en annan konstelation på bandet. Men nu kan man presentera en ny sångerska. Det är Jessica Andersson Hyvärinen som axlar rollen som bandets nye fronfigur. Bandet och Jessica är redan i fullgång med att spela in låtar till bandets nya cd i Emmy-studion i Kristianstad.

Så här pressenterar hon sig själv på bandets facebooksida.
Hej alla fina Canyonsfans!
Jessica heter jag som fått äran att börja som Canyons nya sångerska.
Ett uppdrag som jag kommer att gå in med hjärta och själ i.
Jag har sjungit sedan jag var liten och musiken har alltid funnits i min familj och i mitt liv och berört på olika sätt.
Jag älskar att få sprida den värme och glädje som jag känner att musiken alltid betytt för mig.
Jag ser fram emot att få möta ute på dansbanorna. ♡
Hoppas vi ses!
Kram Jessica

Publicerad: 2015-10-06 23:30:01

admin