Julbord med jobbet

10 dec

På min alldeles egen födelsedag var det dags får julbord och bowling med jobbet. Det är ju så att de sedan en tid tillbaka öppnat upp bowlingen i gen här i Kristinehamn vilket är enormt kul och efterlängtat. Vi träffades först på jobbet innan vi i gemensam trupp gav av mot ”Bowlingen” som de kort och gott heter. Även om jag inte är så jätteduktig på bowling är det jäkligt kul. Det blev några cider under spelets gång innan vi traskade tillbaka till firman där ett gediget julbord väntade på oss.

i år hade vi bestämt oss för julbordsknut där var och en fick bidra med lite till julbordet. Jag tog ansvaret för prinskorvarna. Lite jobb med det var det värt. Stoppa korv är inget för en amatör. Skämt å sido så köpte jag färdiga hos Lidl. Enebackens prinskorvar som är dom enda som funkar. Alla produkter från Enebackens är fantastiska. Kan rekommenderas varmt. Allt på julbordet smakade fantastiskt gott.

En av mina kollegor hade fixat en vinylspelare och en del läckra dansbandsvax från 70 och 80-talet. Underbart och I love it. Så mycket härlig dansant musik det fanns att välja på. Blad annat Thorleifs,. Jan Murmans, Matz Bladhs, Flamingokvintetten, Jigs, Christers och så klart Ingemar Nordströms.

Det hela artade sig till en trevlig kväll med goa kollegor med respektive. Nöjd och glad for jag hem runt 02.00 för att sussa lite.

Publicerad: 2021-12-10 00:42:52

admin