Julklappsshopping på hemmaplan

20 dec

Denna torsdag blev det lite julklappsinköp i våra trevliga butiker vi har här i Kristinehamn. Jo vi har faktiskt en hel del affärer om man bara anstränger sig lite. Denna kväll hade man extraöppet till kl 20.00 Tyvärr verkade det inte ha varit allt för många som hörsammat detta. Och det var dessutom inte alla köpmän som hakat på detta. Lite synd kan man tycka. Gör man centrumevenemang hade det varit trevligt om så många som möjligt hakade på. Sen vet jag inte om det beror på att alla inte kanske är medlemmar i ”Omtänksamma Kristinehamn”.

För er som inte vet vad Omtänksamma Kristinehamn är så kan jag berätta att det är det är en ideell centrumförening som utvecklar Kristinehamn. Centrumföreningen bildades redan 2012 som ett gemensamt projekt tillsammans med Kristinehamns kommun. Syftet var att utveckla centrumhandeln i Kristinehamn. Sen januari 2016 är Omtänksamma Kristinehamn en ideel förening och består idag av 85 medlemsföretag. Man samarbetar för ett trivsammare o mer levande centrum. Där handel, kultur, historia o restauranger möter Kristinehamns invånare och alla som besöker oss.

Det blev en del klappar köpta på diverse butiker. Jag hoppas de skall glädja dom som får dem. Men som sagt. Det hade inte gjort något om det varit lite mer folk ute på stan. Det hade höjt stämningen lite. Jag vet ju förr vilken kommers det var i centrum dagarna innan jul. Då var det julstämning på hög nivå.

Nu sitter jag här och slår in de paket jag inte fick inslagna i butikerna. Annars var de flesta mycket villiga att slå in klapparna åt mig. Tack för detta.

Publicerad: 2018-12-20 22:59:28

admin