Kallt kallt kallt

9 feb

Kallt kallt kallt och åter kallt. Måste det vara så här kallt? Ja tydligen är det någon som vill det. Men å andra sidan sett är det ju fina dagar. För mig som lider av Astma så känns det ännu kallare än vad det egentligen är. Är det -5 känns det som om det vore -10, minst. Men det är bara att helgardera sig med varma kläder, långkalsonger och astmaspray.

I går va jag ute och handlade mig en halskedja. Alltså ett halsband. En fin silverlänk blev det. Jag såg detta i en broschyr och tyckte det såg snyggt ut. Därför så inhandlade jag mig ett sådant jag med. Som kronan på verket fick jag det hela snyggt inslaget av tjejen bakom disken. Hon påtalade att det är så kul att få paket så därför slog hon in det =) Jag kan hålla med om att det är kul att få paket, även om man vet om innehållet. Bara känslan att få riva upp ett paket är underbar.

Efter detta så ”råkade” jag gå förbi JC. Där slank jag in och fann en skjorta på slutrean som kostade 50:-, och det är ju ett överkomligt pris. Bra med den var att den var ljus. Har mest mörka skjortor så det var ett fint fynd.

Nu ska jag arbeta vidare. Ha det så bra alla mina vänner.

Publicerad: 2006-02-09 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.