Kandis släpper 21

1 nov

Snart kommer Kandus att släppa sitt nya album ”21”.Parallellt med färdigställandet av biofilmen ”Kandis – For Life” har Johnny och pojkarna i Kandis varit i studion för att färdigställa ett helt nytt album.

Det har varit som att gå från ”aska till eld” – efter en lång period utan konserter och livejobb på grund av corona har vi fått fullt upp. Under sensommaren har livejobben strömmat in – både hos Kandis men även solojobb. Det har funnits ett stort behov av att komma ut och underhållas och det är vi verkligen glada över säger Johnny Hansen i en intervju. Samtidigt fick jag vara med i processen kring vår nya biofilm, där det bland annat har gjorts mycket marknadsföring i hela landet. Men det har också funnits tid att göra vår årliga CD-release – och det är jag verkligen glad över, säger Johnny Hansen.

Kandis 21 innehåller 15 nya Kandis-hits med exakt samma mix och komposition som vi känner för de traditionella nya Kandis-släppen. Alla låtar med dansvänlig nerv och själ, som skapar glädje – även för varje fest.

Följande låta finns med på skivan:
1 MIT NAVN I DIN RING
2 SAMMEN MED DIG
3 FREM MED GRAMMOFONEN
4 A HARD DAYS NIGHT
5 BAR`KALD MIG KED`LIG
6 COLD HAWAII
7 HVORDAN SKU´JEG
8 JUANITA
9 JUNK
10 JUST AS CERTAIN AS THE SUN
11 LEV DIT LIV
12 ANNI-FRID
13 VINTERBADERNE
14 SKAGENS SOLOPGANG
15 KRÆNKESANGEN

Publicerad: 2021-11-01 00:57:12

admin