Kändisar på jobbet

29 mar
Icaros orkester
Icaros orkester

Jag måste få berätta vad som hände på jobbet här om dagen på jobbet.

Vi får ju ofta besök av försäljare som kommer till oss. Just denna kom en kändis in. En person jag kände igen men inte kunde direkt placera i mitt huvudet. Man var övertygad om att jag träffat han tidigare. Det hela visade sig att det var trummisen Stefan i dansbandet Icaros från Linköping. Han är försäljare av just det. IKAROS bilvårdsprodukter så klart. Vad annars? Alltid lika trevligt att träffa musiker och snacka dansband.

Kan avslöja att Icaros är i färd med att spela in en ny platta som kommer senare i år. Mycket spännande. Föregående skivan ”En gång till” blev ju kritikerrosad i media och jag är övertygad om att denna inte kommer bli sämre.

Publicerad: 2012-03-29 22:38:58

admin