Kjellez dansar ut på dansbanorna

6 aug

Nu kan jag avslöja ett projekt som jag jobbat med. En logga till det nystartade bandet Kjellez. Läs nedan deras pressrelease

Efter en extremt kort process och planeringstid har vi nu bestämt att vi startar upp ett helt nytt dansband nämligen Kjellez orkester!
Efter mina 35år som huvudsångare och trummis i Glenn-Endys är det nu dags att gå vidare och pröva mina egna vingar tillsammans med några andra av mina rutinerade musikkompisar, säger Kjell Lundbom.
Det kanske verkar lite naivt och korkat att satsa på ett nytt eget band i dessa tuffa tider, men vi tror faktiskt att det är helt rätt tidpunkt just nu att bygga upp något nytt, bra och långsiktigt, eftersom tiden finns för att jobba igenom både repertoar, sound och profil på ett bra sätt.
Eftersom jag själv också är en mycket aktiv dansare ser jag det som en stor utmaning att själv få vara med att skapa en repertoar från grunden med dansvänliga & populära låtar och bra danstempon, fortsätter Kjell, vilket jag tycker är nyckeln till framgång i branschen. Vi ska helt enkelt spela den musik som publiken vill ha!
Vi kommer inte att tumma på kvaliteten, utan Kjellez kommer att vara ett varumärke för bra dansmusik helt enkelt. Samspelet med publik och arrangörer är också viktigt för oss.
Tre medlemmar är hittills klara och som också blir stommen i bandet.
Ambitionen är att vi vara 4st totalt, men med vår sättning klarar vi oss även om det blir tuffare tider på 3st vilket känns bra.

Medlemmar
Kjell Lundbom – Sång & Trummor
Tidigare: Glenn-Endys
Antti Johansson – Gitarr, Sax & Sång
Tidigare: Candela, Stenssons, Skåningarna & Lövgrens m.fl
Peter Malmqvist – Klaviatur, Dragspel & Sång
Tidigare: Franzens, Glenn-Endys, Curt Kenneths/Cavalkad o lite vick i Skåningarna på senare tid m.fl

Fjärde platsen/medlemmen är vakant tillsvidare med troligtvis söker vi en bassist
Vi kommer inte att vara ett heltidsband, men målsättningen är att vi ska spela så mycket vi kan helt enkelt. Hellre kvalité än kvantitet och vi vill ha kul på den här resan som vi gör nu.
Vi ser mycket fram emot att under hösten få leverera lite låtar och livestreams till vår kommande publik, och att förhoppningsvis under nästa år komma ut på dansbanorna.
Lycka till killar önskar jag grabbarna.

Publicerad: 2020-08-06 10:28:08

admin