Kolla innan ni åker ut på dans

11 sep
Dans
Dans

Vill man chansa och åka på dans och uppleva något spännande. Då ska man prova Dagfinns Dancing som jag skrivit om tidigare. Men innan ni åker kanske ni ska kontakta och kolla vilka som spelar innan ni åker dit.

Jag hittade följande på nätet.

18/10 står det på en sida på nätet som heter Dansaktuellt att Claes Lövgrens är på Grorud. Enligt CL:s egen hemsida är dom i Skara Folkets Park detta datum. Surfar in på Grurds hemsida och upptäcker att det står Junix i deras program 18/10. På junix hemsida står det Grorud 18/10 så det är väl rätt får man hoppas. Kollar igen Groruds dansprogram där det står att Claes Lövgrens är där 25/10. Surfar åter in på Claes Lövgrens hemsida och ser att dom då är i Nyköping detta datumet.

Frågan är om bokaren som förser Dagfinns Dancing med jobb hade en ”dålig dag” eller om det är ett återkommande fenomen? Det verkar kanske som att en del inte ska hålla på med denna verksamheten?

Men detta inlägg vill jag bara upplysa er om att noga kolla innan ni far ut på dans. Speciellt om ni skall åka långt. Ändringar av allehanda slag kan ske i sista stund.

Publicerad: 2013-09-11 00:28:11

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.