Länktips: Dansnytt Norge

10 jan
Dansnytt Norge
Dansnytt Norge

Bra och seriösa webbportaler om dansbandsmusik tipsar vi gärna oss. Dansnytt.no är en sida som startades 2011 och har på dessa år blivit med mycket omtyckt och populär webbplats. Sidan drivs av dansentusiasten Jan-Thore Eriksen. Han har enorm kunskap om dansband, dansmusik och pardans.

På hans hemsida finns det glimmrande reportage från danser, fotogallerier och musik, dansprogram och tips om kommande danser m,m m,m
Sidan är väl värd ett besök.

Jan-Thore har lett Svenskebuggen i över 20 års tid och varit ansvarig för en rad olika danskurser på bland annat festivaler och De Danseglades helger på Storefjell. Under många år har han även arrangerat många dansresor över gränsen till en rad olika dansfestivaler i Sverige. Han undervisar många barn och ungdomar i dans vilket är fantastiskt.

Jan-Thore svinger sig i dansen
Jan-Thore svinger sig i dansen

Jan-Thore har även varit nominerad till Gullskoen i Norge som är dansbandspublikens pris och kan jämföras med våran guldsladden/guldklaven.

Kort sagt lägger han ner hela sin själ i dansbandsmusiken och danser. Det borde finns fler som Jan-Thore som gör ett sånt här seriöst och ärligt arbete för dansbandsmusiken.

Se hans hemsida www.dansnytt.no

Publicerad: 2015-01-10 20:11:21

admin