Lars Erikssons bjöd på dansgodis i regnet

15 jun

”Im singing in the rain” skulle kunna ha varit en passande låg på Lars Erikssons repa i onsdags. För regnade gjorde det när bandet besökte Degerforsparken. Men regnet och den något kylslagna temperaturen hindrade inte dansfolket från att komma. Kanske att det var lite mindre folk än normalt. Men de som var där höll i gång från första till sista dans.

För er som inte känner till denna duon kan berätta att Lasse Eriksson tidigare var populär sångare i Cavalkad. Innan dess har han varit med i band som Mats Bergmans, Curt Kenneths och innan dess Sjösagrabbarna som sedermera blev Sjösa Kustband. Sedan 2009 spelar han i en dansbandsduo under namnet Lars Erikssons. Vid sin sida finns Birger Korneliusson som bland annat spelat med Jontez. De båda spelade tillsammans ihop i Curt Kenneths.

Lars Erikssons har en mycket behalgig repertoar. Jag gillar extra mycket när de båda herrarna blåste sax tillsammans. ”Röda sandens dal” som bland annat Jonny Öst gjorde på platta framfördes instrumentalt. Det var ståpäls kan jag säga. Riktigt vackert. Och publiken gillade det också. Mycket applåder.

Lite kultis blev det också så klart till publikens förtjusning. Lars Erikssons är en duo som jag verkligen kan rekommendera. De spelar härlig musik och har en bra mix mellan egna låtar och covers.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Slutligen vill jag tacka Lars Erikssons för en mycket trevlig kväll i Degerfors. Lite regn kom med vad gör det när er dansmusik värme så enormt. Vi ses framöver.

Publicerad: 2019-06-15 22:01:10

admin