Larz Kristerz bjuder på ett nytt Stuffparty

25 okt

Ett nytt album från 20-årsjubilerande Larz-Kristerz. Den här gången har bandet blickat tillbaka till tiden före genombrottet i SVTs Dansbandskampen 2008. Bandet släppte mellan 2003 och 2007 Stuffparty 1, 2 och 3, som innehöll låtar lånade från 70-talens dansbandsrepertoar.

Stuffparty 4 innehåller 12 guldkorn från bl a Schytts, Vikingarna och Flamingokvintetten, ompaketerade i Larz-Kristerzversioner. Albumet innehåller också 2 nyskrivna låtar, skrivna i samma anda som dom klassiska 70-talslåtarna som alltid har varit en källa till inspiration för Larz-Kristerz. Den första heter Fake news och är signerad Erik Morell, alias Billy Opel, och bandets Peter Larsson. Den andra låten, Mina bilder av dig, är komponerad av bandets basist Trond Korsmoe, och är Tronds första komposition för Larz-Kristerz. Erik och Peter har skrivit texten.

Vi har velat göra en festlig, glad och rolig platta, kryddad med sångeko och roliga synthljud som för tankarna till 70-talet, men med ett nutida sound i grunden. Som vanligt har vi velat göra en platta som ska vara lika rolig att lyssna på till vardags som till fest.
Stuffpartyt kan börja hälsar Larz Kristerz

Följand låtar finns med på skivan
1. Här kommer Mårtensson
2. Charlie Brown
3. Fake news
4. En annan stad, en annan vän
5. Här hemma
6. Ingenting
7. Ska du inte gratulera mig
8. Låt inte din skugga falla här
9. Allting här i livet, det går upp och ner
10. Ingen saknar mig imorgon
11. Dansa Hucklebuck
12. Akta dej
13. Mustaschen
14. Mina bilder av dig

Publicerad: 2021-10-25 00:05:34

admin