Lasse Sigfridsson med ny platta

24 jun
Lasse Sigfridsson - En ledig dag
Lasse Sigfridsson – En ledig dag

Lasse Sigfridssons har haft releaseparty för sin nya skivan ”En ledig dag.Detta är hans tredje soloalbum. Precis som de två tidigare albumen innehåller den nya skivan en blandning av nyskrivet material och några gamla klassiker som Lasse gör på ett nytt fräscht sätt. Jag verkligen älskar det här att få göra soloalbum på mitt sätt, säger Lasse. Att få välja låtar själv och tillsammans med min producent få jobba fram ett sound som jag tycker passar min röst är så kul.

Solokarrären tog fart för Lasse i och med hans debutplatta ”Min egen väg” som blev en supersuccé och som gick direkt upp på tredje platsen på den svenska topplistan och som toppades med förra årets skiva ”En gång till” som gick in som tvåa!

Så varför ändra på ett vinnande koncept. Nya plattan är precis som de två tidigare producerad av Jörgen Andersson och Lasse jobbar med samma låtskrivare som tidigare och har valt ut ett gäng nya låtar.

För ungefär en vecka sedan höll Lasse releaseparty på Åhus Strand där han hade samlat kollegor och nära vänner för en trevlig kväll med mingel, mat och mycket musik. Danslogen.se var på plats och dokumenterade det hela i text och bild.

Läs och se danslogens reportage från Lasse Sigfridssons releaseparty.

Publicerad: 2014-06-24 12:30:51

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.