Lasse Sigfridsson inleder samarbete med Dolbyz

2 jan
Lasse Sigfridsson här kompad av Elisas
Lasse Sigfridsson här kompad av Elisas

Lasse Sigfridsson och Dolbyz kommer att göra en danskväll tillsammans hop på anrika restaurang Sandra i Kalmar. Detta kommer att gå av stapeln den 26/1. Lasse ska inte bara uppträda utan stå som en i bandet och spela och sjunga hela kvällen.

Blir responsen bra från publiken med denna konstellationen så kommer man att fortsätta med detta några ggr i månaden berättar Dolbyz för bloggen.

Det finns u flera fina dansställen i trakterna från där vi kommer så kanske Sommarlust eller Granada I lönsboda eller Lyktan Vilshult blir ställen man får se dem uppträda på. Det från framtiden utvisa.

Dolbyz med Lasse Sigfridsson
Dolbyz med Lasse Sigfridsson

Många har ju saknat den ”gamla” Lasse och får nu chansen att höra både hans nya låtar och lite äldre som han gjorde förr i Lasse Stefanz. Därför kommer vi att ta upp en del ”gamla” låtar som L t,ex ”Främling”, ”Livin Alone” och ”Mexican Girl”.

Både Lasse och vi är väldigt taggade inför detta. Dolbyz kommer även som tidigare att fortsätta vara enbart Dolbyz, och Lasse kommer fortsätta att göra sina egna uppträden i kyrkor, på festivaler med mera.

Publicerad: 2014-01-02 19:43:03

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.