Låt mig presentera LjudGunnar

26 okt

De flesta känner till mitt brinnande intresse för dansbandsbranchen där jag genom mitt arbete hjälper både dansband, arrangörer och bokare samt övriga i branchen med reklam mm. Att kunna dra ett strå till stacken och få branchen att leva är en ära.

Vill tipsa er om en herre som för ett tag sedan beställde lite dekaler av oss på MT Trading och Design AB. Gunnar Åkerlund alias LjudGunnar. Han hjälper våra band så att de på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt kan sköta om sitt ljud utan att offra timmar på soundcheck. Till och med lilla jag har fått ovärderlig ljudhjälp av Gunnar.
Att han sen är en otroligt trevlig och härlig kille gör ju inte saken sämre

På följande länk kan ni höra Gunnar i den fantastiska Podden danspassion. https://youtu.be/CpnmUiZ7Vck

Publicerad: 2022-10-26 20:46:50

admin