Lite stort och smått

2 jun

Hej mina vänner!
Vart tog Maj vägen? Alltså hen försvann nånstans. Maj som visade så otroligt många sidor. Allt från nästan vinterväder med regn och kyla till värmerekord för månaden. Det är knappt så man hinner med i svängarna för så fort går tiden. Här med mig är det bara fint. Jag väntar på att bli besprutad. Jag till hör en riskgrupp i och med att jag har astma. Detta medför att jag inte får vaccinera mig här i stan utan får åka till ”Sola i Kallsta” och ta min första vaccindos. Där har de mer beredskap i fall något oförutsett skulle hända. Så jag gör som så många andra. Kavlar upp! Och det tycker jag alla som kan borde göra.

Fotbollen är på gång och snart är det säsongspremiär för mitt kära lag IFK Ölme att göra debut i Div 7 Östra. Visserligen har de spelat där förr men jag minns inte när det var. Det blev ju så att Ölme förra säsongen ramlade ur div 3 västra Svealand. Tanken var ju först då att starta om div 4 Värmland. Men av olika anledningar blir det nu en nystart div 7 östra Värmland. Så nu blir det lite mindre arenor att besöka. Hammaervallen i Nykroppa, Rönningen i Storfors, Stråvallen i Karlskoga, åvallen i Åtorp för att nämna några charmiga arenor. All fotboll har ju sin charm. Så det är kul att det drar i gång nu när Degerfors har uppehåll. På tal om Degerfors trycker jag att de gjort det mycket bra på inledningen i allsvenskan. En riktig fjäder i hatten var matchen mot Örebro SK.


Hemsidan rullar på rätt bra. Jag får många fina kommentarer om den är så levande och att det alltid händer något nytt. Det är skoj att höra. Flera nya reklambanners har jag lagt till. Jag får flera frågor om vad en reklambanner kostar på min sida. Svaret är gratis. Jag kommer aldrig att börja ta betalt för att synas på min sida. Alla nyhet6er, reportage gör jag helt ideellt som en kärlek till denna underbara dansbandsbranch. Och i dessa tider känns otroligt viktigt att kunna hjälpa banden med att göra reklam för deras olika projekt samt att få sprida deras musik. Listan med livestreams fylls ständigt på med band som livestreamar. Och även här är det bara att skicka in information så lägger jag med det på listan. Självklart är det helt gratis att vara med på listan.

På jobbfronten går det bra. Det finns att göra, och det får man vara glad för i dessa tider. Just ju när det studentskyltar som är lite på tapeten. Lite nya mallar för året och inte så många att välja på har visat sig vara en succé.

Publicerad: 2021-06-02 00:43:50

admin