Livestream med Bo-Kaspers orkester

14 maj

Den 22 maj får vi äntligen möta Bo Kaspers Orkester i en exklusiv livestreamad konsert från anrika Baggpipe Studios i Stockholm, Sverige.

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges mest uppskattade liveband. Under 25 års tid har det Grammis-belönade bandet blandat pop, soul, jazz och visor till en helt egen genre. Med klassiska låtar som ”Hon är så söt”, ”Undantag”, ”Håll ut”, ”Vi kommer aldrig att dö” och ”I samma bil”, har Bo Kaspers Orkester sålt över en miljon skivor och letat sig in i människors hjärtan över hela Norden.
Idag räknas de som ett av Sveriges och Nordens mest hyllade liveband!

Den 22 maj är det dags för Bo Kaspers Orkester att kliva in i rampljuset i form av en livestreamad konsert producerad av Reakt Live som står för förstklassig film- och ljudproduktion vid digitala sändningar. För att ge publiken en hemtrevlig och lyxig känsla bjuder Bo Kaspers Orkester in publiken till Baggpipe Studios anrika miljö.
Genom högsta kvalitét på ljud och bild blir Saturday Night med Bo Kaspers Orkester en fantastisk resa genom historien, såväl som ett kliv in i det nya.
Konserten kommer sändas den 22 maj kl 18.30 på reaktlive.com.

Biljetterna är tillgängliga här: https://www.flowcode.com/page/bokaspers_reaktlive

Publicerad: 2021-05-14 13:19:55

admin