Livestream med Donnez från HX festivalen

6 aug

Sveriges första digitala stadsfestival svidar om! 2021 års upplaga av Hx-festivalen bjuder på en härlig blandning av digitala och fysiska evenemang som passar alla. Med start redan på våren levererar Hx live-underhållning i form av pop up-akter hos ett antal lokala krögare som en mjukstart inför sommarens stora event. Första veckan i augusti livesänds Hx via webben från deras digitala festivalområde och du kan plocka russinen ur kakan var än i världen du befinner dig. Räkna med riktigt trevlig stämning och underhållning i toppklass – på första parkett. Förutom några av landets främsta artister blir det livestudio, intervjuer, mat och spännande möten med lokala aktörer. I kväll medverkar dansabndet Donnez med start kl 20.00

Populära Donnez blev en riktig tittarsuccé under fjolårets Hx-festival. Därför är det självklart att detta, ett av de absolut största dansbanden i Norden, åter checkar in på Hx.

Perstorpsbördiga Donnez slog igenom 2010 i SVTs ”Dansbandskampen” och har sedan dess varit det mest turnerande bandet i Sverige med runt 170 spelningar per år i Sverige, Norge och Finland. Med prisade framgångar som Guldklaven och andra utmärkelser, Grammisnomineringar, toppade försäljningslistor, tv-framträdanden med mera vinner bandet en större publik för varje år som går.

Publicerad: 2021-08-06 11:49:23

admin