Livet går vidare med shopping och dans

1 mar

Ja då sitter man här igen och bloggar efter ett litet uppehåll. Sen jag skrev sist har det hänt en hel del faktiskt på lite olika plan både roliga och mindre roliga saker. Det mindre roliga har fått mig att inse att allt inte varar för evigt och att man ska glädjas åt det man har och bevara dom ljusa minnen man har. Men livet går ju vidare trots allt.

Karlstad är en stad som jag besökt några gånger senaste tiden. Shopping i solstan blev helt ok. Jag har länge varit på jakt efter hängslen till mina Cheap Monday jeans. På dem är det knappar för att knäppa på ett par gamla hederliga hängslen. Oj vad svårt det har varit att hitta sådana. Men till slut vandrade jag in på en ”snobbaffär” och fann dem för 160 spänn. Så när man efter flera månaders jakt hittade var det bara att hosta upp slantarna och betala.
Annars har det blivit sparsmakat med klädshopping. Två par brallor (jeans och ett par andra coola typ rave) och två rosa t-shirts är allt, och det inte så illa det heller.

På dansbandsfronten är det också full fart. Kanske mest på dansbandsdax när jag sänder radioprogram tre gånger i veckan. Onsdagar topplistan, torsdag är det nattsudd och på fredagarna är det nattsudd special då jag sätter ihop låtarna två och två så det blir precis som en danskväll. Det är alltid kul att sätt ihop en danskväll. Men måste bli bättre på att variera mig. Det är lätt att man kör lite samma låtar vecka efter vecka. Jag tror det har med motivationen och tiden. Ibland har man god tid på sig att komponera kvällen.

Dans har det också blivit en del. En kall söndagseftermiddag bar det av till Storfors Folkets Hus där Carlson & Carlson spelade upp till söndagsdans. Ganska logiskt att det heter söndagsdans när det arrangeras just på en söndag. Arrangörer för dessa danser är Korpen i Karlskoga som efter att ha flyttat runt på danserna nu hamnat i Storfors. För kvällens musik svarade Carlson & Carlson som består av två personer som är riktiga dansbandsrävar nämligen Thomas Carlson och Liselotte Sivertsen Carlson. Thomas är en sådana man är avundsjuk på. Han kan spela det mesta och därmed även sjunga det mesta. Kan nämna att han är supertrevlig att snacka med. Att han sedan håller på Leksands IF i hockey är av obetydlig art. Liselotte är även hon en sådan där som lyckas med att hon tar sig för oavsett om det är i ord, ton eller bild. Att kunna designa affischer, orkesterkort, skriva dansbandsböcker, spela sax och sjunga är inte illa. Som tur är gör hon inte detta samtidigt. Även hennes hockeyintresse är av obetydande art nämligen Mora IK. Somliga har inte förstått att riktig hockey spelas i Elitserien. Men för att åtgå till danskvällen så artade det sig till att bli en riktig trevlig afton. C:a 150 personer hade letat sig till Storfors Folkets hus för att dansa av sig. Duon bjöd på en väldigt blandat repertoar. Jag har nog aldrig hört så blandad musik en kväll. Stort tack till samtliga för en trevlig kväll.

Nu är deags att runda av denna bloggen för denna gånge. Have a fun kära friends.

Publicerad: 2009-03-01 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.