Logen mitt i skogen ställer till med dansfest

10 jun
Logen mitt i skogen ställer till med dansfest
Logen mitt i skogen ställer till med dansfest Collage: Markus Redman

Logen mitt i skogen ställer till med dansfest i helgen som kommer. Det blir dans i dagarna två.

Nu på fredag 13/6 kommer skivaktuella Casanovas från Vadstena. Mellan kl 20.00 – 01.00 kommer dom att spela nonstop med ett band som verkligen fått fart på spelandet igen. Det är ett band från Kaxås i Jämtland som heter Mickeys som tagit sig en tur nedöver. Det kommer bli ett drag utan dess like.

Lördagen 14/6 kommer Linköpingsgrabbarna i Kindbergs att bjua upp till dans. Även dom är cd-aktuella med ett album dom släppte tidigare i våras. Dena kväll spelar även dom nonstop med Mickeys. Sist Mickeys var i Värmland tror jag att dom spelade på Statt i Kristinehamn. Rätta mig om jag har fel.

Båda kvällarna är det dans mellan 20.00-01.00, entré 200:- Janne Sandgren som är arrangör meddelar att man kommer med
Ungdomspris 15-18 år = 150:- Under 15 enbart i förälders närvaro!

Publicerad: 2014-06-10 22:40:31

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.