Lördag med brorsan

22 dec

I dag blev den en tur med brorsan för lite julklappsinköp till mor och far. Det började med ett besök hos Lev Vackert i Kristinehamn. Lev Vackert är en inredningsbutik som öppnade 2011 i Kristinehamn. Finns på Ö Lötgatan 5 i Kristinehamns äldsta hus från 1600 talet. Här finner du alltifrån små och stora möbler, dekorationer, presentartiklar, trädgårdsprodukter, inredning för de små, ett litet sortiment av välvalda spatillbehör och blommor, kläder för dam och barn, annorlunda skafferi varor, fika till konfekt med mera. Mycket trevlig presentbutik väl värd ett besök.

Efter detta blev det besök i några av butikerna längs Kungsgatan och några andra centrumbutiker som inte ligger längs Kungsgatan. Man vill ju inte avslöja allt för mycket av vad man ev köpt och vart man varit och köpt.

Sen blev det ett besök på glasbanken för min del. Det är lite lustigt kom jag att tänka på. Folk gnäller i bland över långa köer på ICA men på Systembolaget är det knappt ingen som opponerar sig mot att få köa lite. Lustigt det där.

Man blir lätt hungrig av att gå runt på stan. Efter att ha lyssnat en sväng på Frälsningsarmén som bjöd på lite julstämning blev det ett besök hos Tham på restaurang LA Cusina. Underbart god mat i trevlig miljö. Oj vad gott det var. Rekommenderas starkt!!!

När vi kände oss klara med inköpen begav vi oss hem igen.

Publicerad: 2018-12-22 22:13:44

admin