Mackan på Fäjsbokk.

7 okt

Facebook
Facebook

Jag har senaste tiden fått små trevliga mail från folk som undrar om Markuz finns på facebook och om han har msn. På A svarar jag JA och B Lämnar inte ut den till okända personer.

Skämt å sido så hade jag inställningen i våras att INTE registera mig på facebook då jag var insyltad i en massa communitys och allt bara var snurrigt. Men sen så efter några månader och livet rätade ut sig så sa en dansbandskompis från Arvika att du måste regsitrera dig på facebook. Alla dina vänner är där. Och vad rätt hon hade. Där fanns massor med mina vänner plus sissodär 511 till.

Hittade en del ”gamla” klasskamrater som jag börjar snacka lite löst med. Och att hålla kontakter och knyta kontakter är facebook perfekt.

Sen får man ju en del musiktips ibland från folk som länkar ut youtubeklipp lite då och då. Har hittat en hel del fina musikstycken tack vare facebook. Så det är perfekt. Jag brukar själv ibland länka ut ett och annat youtubeklipp.

Så som avsalutning. Vill ni hitta mig på facebook så sök :)
Alternativt så kan ni ju skicka ett mail med en förhoppning om svar.

Publicerad: 2009-10-07 20:44:56

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.