Måndag igen

15 mar

Jaha då var det måndag igen. Känns som det mest är måndagar och fredagar. Helgen har varit helt okej efter de förutsättningar som fanns.

Melodifestivalen gick ju rent ut sagt åt helvete. Hade ju hoppats på kvällens enda lysande stjärna om man räknar bort proffsiga Arvingarna. Charlotte Pirelli med ”Still young”. Vad var det som gick fel? var det de unga kidsen som röstade som inte förstod sig på bra musik och framförande? Nö man kanske skulle införa 18-års åldergräns för att rösta. Sen är det en sak till som jag funderar över. Hur många röster behövdes det för att få en poäng? Det blev jag inte klok på. Men en sak är säker i alla fall. Vi kommer INTE att vinna ESC. Sorry Tusse.

Söndagen bjud på en tur till Karlstad där målet var att tända ljus på Ruds kyrkogård. Väl hemma sen laddade vi upp inför en mycket fin livestream med dansbandet Mogna Män. En mycket fin musikstund med tre otroligt duktiga musikanter. Upplägget var mycket smakfullt med idel dansanta låtar. Hoppas det inte dröjer allt för länge tills vi får ses igen i rutan. Deras stream gjordes i samarbete med Turnéliv som skötte detta exemplariskt. Tack samtliga inblandade.

Publicerad: 2021-03-15 23:08:30

admin