Markus vid Picassoudden

9 apr
Vid Picassoudden
Vid Picassoudden

Tog en tur till Picassoudden i Kristinehamn för att se hur läget var där ute. Kom tyvärr en timma för sent så Ann-Britt som driver cafét där ute hade hunnit stänga. Men det går ju fler tåg i sommar dit ut.

Tycker det är lite synd att kommunen försämrat kollektivtrafiken ut till skärgården de senaste åren. Nu måste man förboka en taxibuss om man skall åka dit ut. Detta skall göras minst 1 timme innan avfärd. Hur många turister tror ni gör detta?

Sen förstår jag inte varför man styrt om vägen dit ut. Skall man köra ut till Picasso måste man nu svänga av för att inte hamna bland en massa tråkiga villor mitt ute i skogen. Vad var det för fel på vägen förut?

Och när man nu ändå har bussanslutning ut till skogsområdet kan man väl ändå svänga ner och köra den fina vägen vid vattnet tillbaka, eller kanske några gånger per dag köra ända ut till Picassoudden. Det vore väl något i sommar.

Nu halkade jag in lite på det politiska området. Men det får bli så. Hoppas bara någon från kommunen läser detta. Om de nu gör det så tror jag inte dom rör en fena ändå.

Bjuder er som en avslutning på inlägget lite sköna bilder från udden.

4 småbilder från Picassoudden
4 småbilder från Picassoudden
Publicerad: 2012-04-09 15:05:31

admin