Martinez släpper nytt

12 mar

martineznycd14

Efter att Sandra Estberg gick med i Martinez för ett par år sedan har bandets popularitetskurva stigit mer och mer. Bandet drar fler folk ute än på många år och deras spelplan är mer välfylld än vad den varit de senaste 15 åren!
Detta beror på att bandet hittat en egen identitet, trygghet och profil i och med Sandras entré i bandet. Bandet har bibehållit det bästa från ”det gamla Martinez” vilket betyder Tommys fantastiska gitarrlir som är vida känt i branschen och smarta val av låtar som alltid bjuder på en perfekt danskväll ute.

På nya skivan ”Tillsammans” bjuder bandet på just en perfekt mix av gammalt och nytt. De har frågat danspubliken vilka låtar de tycker bandet borde spela in och fått mängde av tips som de tycker skulle passa Martinez. Av dessa har de valt ut några stycken. Detta tillsammans med ett gäng nyskrivna dängor, varav en ”Lucky For You” skriven av britten Chesney Hawkes som hade världshiten ”The One And Only” i början på 90-talet och som jpbbat som låtskrivare under många år och skrivit låtar till bland andra Nik Kershaw, Jennifer Paige och det brittiska pojkbandet A1 som rönt stora framgångar i England.
-”Vi fick låten från ett förlag som tyckte den skulle passa ett dansband och vi föll pladask för den” säger Sandra.
Nytt för bandet är att de även spelat in ett par låtar med en klar underton av rock’n’roll/rockabilly a’la 50-talet vilket gör plattan till en riktig pärla som verkligen är spritter av glädje och mångfald.

”Man blir glad av att lyssna på skivan, och det är vårt signum” säger Sandra i Bandet. ”Spelglädjen och att få vara tillsammans på en scen nära våra fans är det bästa som finns.”

Källa: Ginza.se

Publicerad: 2014-03-12 18:08:09

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.