Mats Begmans förgyllde kvällen i Forshaga

4 okt


Mats Bergmans och Forshaga Folkets Hus stod på menyn denna lördagsafton. För mig var det ett tag sedan jag såg grabbarna. Detta eftersom dom sist dom var i krokorna krockade med Claes Lövgrens. Tänk så det kan bli.

Vill rullade in parkeringen med femton minuter till dansstar och såg att det redan var kö för att komma in. Vart skulle detta sluta publimmässigt? Det vi visste var att Streaplers samma kväll var på Brunnsprken i Örebro. Men det verkade inte värmlänningara bry sig om utan slöt upp i Forshaga. Totalt var det en bra bit över 500 vilket får ses som en bra siffra.

Nu var det ju första gången som jag skulle få höra Bergmans med Linus och eftersom jag vid flertalet tillfällen hört Linus med Jontez och Mats Bergmans med Jonas så hade man ju lite att gämföra med. Och med facit i hand kan jag bara hålla med om det många dansare säger. Att Bermgans är bättre än någonsin. Fast jag kan ju inte säga att dom är bäst, för då har dom ju inget att ge sen. Det måste ju alltid finnas en morot.

Skämt å sido så tycker jag att det var ett piggt fräscht band man fick se och höra. Alla verkade trivas och ha det görsköj på scenen och det smittades av sig på publiken. M.a.o en toppenkväll som fick läggas till handlingarna. Hoppas det inte dröjer lika länge tills vi ses igen.

Det var riktigt skoj att höra dom nya skivlåtarna och se hur bra dom funkar ute på dans. Grabbarna har gjort en kanonplatta ”Premiär”. En skivan som verkligen kan rekomenderas och som med all rätt lovordats av diverse recensenter.

Kvällen gick allt för snabbt förbi och 01.00 var så dags sista dansen trodde bandet. Men ack vad dom bedrog sig. Aplåderna på slutet blev så våldsamma att bandet fick spela ett extranummer. Inte illa. Tänk vad det måste vara roligt för banden att spela i Värmland. Efter sista dansen blev det lite fotografering och sedvanligt eftersnack. Tack Bergmas för en trevlig afton.

Publicerad: 2009-10-04 11:07:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.