Matt och helt slut

13 nov

Lördag 09:25. Vaknar och känner mig matt i hela kroppen. Mår lite illa. Men det kan inte bero på dagen innan eftersom jag gick och sussade redan 21.30. Kan det vara utmattning i kombination med för lite sömn?

Förutom en liten tripp till stan, så blir det att mest till att ligga hemma och sova eller se tv. Kanske var det början till en magsjuka eller något sådant? Jag vaknade på natten av att jag mådde lite illa och behövde ”kasta opp” som det heter på norska.

Inte nog med detta så fick jag en del huvudvärk som inte ville släppa i första taget. Efter massor av sömn så började huvudvärken och illamåendet släppa lite. På söndagen blev det lite bingolottospel. Dessvärre ingen vinst.

Idag måndag känner jag bara att jag har ont i hela kroppen och matt till tusen. Orkar knappt ta mig för någonting. Jag pallrar i alla fall upp mig och tar en lite macka för att sedan dra till jobbet. Jag får se om jag arbetar till c.a 15.00 eller om jag drar hem tidigare, det känns som om det vore läge för det.

Hem i värmen och kurera mig. För hemma är det i alla fall varmare än vad det är här på jobbet. För här är det svinkallt just nu, Alla elementen är ju inte i bruk. Så nu väntar vi på att en byggfläkt ska sättas in så det blir någorlunda behaglig värme så att man kan arbeta. För nu sitter man här med ytterkläder, och det är väl ändå inte meningen.

Publicerad: 2006-11-13 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.