Matz Rogers på Filibjurveckan i Filipstad

10 aug

Varje år i Filipstad arrangeras det något som kallas för Filibjurveckan. Filibjurveckan är stadens årliga turist- och festvecka i Filipstads kommun som arrangeras sista veckan i juli. På onsdagen arrangerar Filipstadsföretag i samverkan företagardagen som avslutas med dans på torget.

I år hade man bokat in Matz Rogers som bjöd på mogengodis i massor. Jag var på plats redan på eftermiddagen då grabbarna var på plats och ställde upp all bröte på scenen. Klockan 20.00 drog så dansen i gång och det blev som vanligt här i Filipstad. Lite tunt i början men efter några låtar full bana. Det är det där att någon skall ta steget och vara den första som beträder dansgolvet.

Men det hela artade sig till en trevlig kväll. Fint väder hela kvällen som alltid när det är dans på torget här. Jag tror jag bara varit med och regn en gång här. Det var för några år sedan då Mats Bergmans spelade. Men det är liksom en annan historia.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Tack Matz Rogers för en mycket trevlig danskväll. Ni gjorde som vanligt ingen besviken. Alltid trevligt när ni spelar på hemmaplan.

Publicerad: 2019-08-10 11:52:19

admin