Med Gideons i Degerforsparken

14 aug

Kan det bli för mycket Gideons? Nu är det tredje gången på kort tid som jag träffar grabbarna. Robban som spelar gitarr och sax skojade och sa att vi får sluta ses på det här sättet. Skämt å sido är det kul när man träffar band som man annars inte ser så ofta.

I år var det hela bandet som spelade i parken. Förra året var dom en trio pga sjukdom. Men i år var alla pigga och fräscha och laddade till tänderna. För er som undrar vilka som var laddade så var det Robert Hallblad som trakterar sax, gitarr, dragspel och svarar för en del av sången, Peter Berg som svarar för sång och bas, Conny Eriksson som trummar och sjunger samt Hans Östlund som spelar klaviatur och gitarr. Där ärade folk har ni Gideons laguppställning 2019.

När man varit ute såpass mycket som man varit på Gideons lär man sig bandet repa rätt snabbt. Men det som är lite irriterande är att man hör bra låtar som inte vet vem som gjort i original eller spelat in på platta. Men jag har rett ut två låtar som jag undrat över som Gideons gör och som jag tycker är så himla bra. Det lär ”Du bara du” som är en Sannex låt som spelade in på albumet ”Kärlekens klockor” 1994. Sedan en låt som heter ”Välkommen in i mitt liv” som fann på nätet med Thor Erics i ett inslag från Bingolotto. Två riktigt bra låtar. Men de har massor med bra låtar Gideons. Kul att de lite då och då stoppar in en ny låt lite här och där.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Kvällen i Degerfors blev som alltid trevlig med mycket dansant publik som visade uppskattning under hela kvällen. Goa danslåtar hela kvällen. Det kan inte bättre bli. Vill ta tillfället i akt och tacka Gideons för alla spelningar den senaste tiden. Nu får vi se vart vi ses nästa gång. Vi dyker upp där ni minst anar det.

Publicerad: 2019-08-14 13:21:19

admin