Med Hiltons i Degerforsparken

15 jul

Här följer lite bilder från en varm och trivsam kväll i Degerforsparken där Hiltons orkester spelade. Det var några år sedan jag såg dem senaste här i Degerfors och nu när det passade så for jag dit med min familj.

När vi anlände till parken var det fullt av bilar. Några hade till och med parkerat utanför parken vilket hör till ovanligheterna. Vad skulle det bli av denna kväll med så mycket bilar? Det skulle visa sig bli en riktigt trivsam kväll med mycket folk.

Hiltons spelade som vanligt mycket fin och dansant musik. Foxtrot och bugg varvat med lite gammaldans. Precis som det skall vara i Degerforsparken.

Hiltons är en mycket populär orkester som spelat flera säsonger i Degerforsparken. Bandet består av Hans Torvald på sång, fiol och gitarr, Lars-Eric Quant på sång & gitarr, Bertil Torstensson på trummor, samt Lars-Eric Tång på klaviatur, dragspel saxofon och sång.

Det hela artade sig som vanligt till en mycket trivsam danskväll. Fin dansmusik och mycket applåder till orkestern. Detta är ett band som jag kan rekommendera om du gillar mogen dansmusik. Dessa grabbar vet garanterat vad de pysslar med. Dessvärre saknar de hemsida så vill du se vart de spelar får du besöka danslogen.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Publicerad: 2019-07-15 11:04:43

admin