Melodifestivalens site en flopp?

31 jan

http://svt.se/melodifestivalen är tydligen årets officiella melodifestivalsida. Jag vet inte vad jag skall tycka om den. På en skala 1-5 får den en svag 3:a. Ser ut som någon gratis template som dom använt sig utav. Lite allmänt tråkig men håller väl.

Man verkar ju vara ganska snabba på ny information. Men det räcker inte. Kikar man på artistpresentationerna så är man ytterst fåordiga. Detta hade man kunnat gjort bättre.

Om man vill frossa melodifestivalminnen är det inte SVT:s site man skall besöka. Här satsar man bara på årets tävling, och det kan man ju förstå på ett sätt. Inte ens en bild på förra årets vinnare Erik Saade har man kostat på sig. På SVT lever man tydligen bara i nuet.

Tycker många av föregående års site varit lite mer fylliga och därmed innehållsrika då det varit med en del historik om föregående år, tävlingar, bilder, gamla klipp m,m m,m

Tänkte som avslutning ge er ett ”gammalt klipp” med Christer Björkman. Hans stora genombrott ”I morgon är en annan dag” som han vann Melodifestivalen med 1992. Han fick därmed representera Sverige i Eurovision Song Contest som arrangerades i Malmö efter att Carola Häggkvist vunnit för Sverige i Rom året innan med Fångad av en stormvind. I finalen i Malmö slutade Björkman näst sist (22:a) med blott 9 poäng. Trots detta fiasko så tycker jag om låten ändå.

Publicerad: 2012-01-31 19:20:20

admin