Midsommar

20 jun

Midsommarväder är något alldeles speciellt. Antingen är det stekhett och massor med mygg eller så är det blåst och hällregn. I år såg det lite oroväckande ut på morgonen men det hela artade sig så småningom till en trevlig dag om än lite blåst. På eftermiddagen for vi ut till stugan i skärgården för att fira lite. Det blev dans till låtar om ”små grodor”, och karusellen samt prästens lilla kråka.

På kvällen blev der grillkväll med besök av skåningarna Micke och Sabina. Med sig hade dom otroligt snälla hundarna Alfons och Molgan. Snällare hundar får man nog leta efter. Vet tyvärr inte vilken ras det är. Det blev invigning av vår grill. Och det flöt på väldigt bra. Kanske för att det var en så bra grillmästare. Något kylslaget blev det framåt kvällen.
När kylan blev lite väl plågande begav vi oss in för att frossa i dansbandsmusik på lp och dvd. Till Mickes glädje så hittade jag fram Stig Lorentz med Dagmar och melodin ”Pappa, kom tillbaka”. Så blir nästa projekt att försöka få över den på cd. Eftersom Micke är stormförtjust i Thorleifs så blev det en del tittande på detta med.

Oj oj oj vad klockan rusar. Nu får det alltid bli sängen.

Puss och Kram på er allesammans

Publicerad: 2008-06-20 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.