Midsommar med härliga Martinez

1 jul
Martinez
Martinez

Vad gör man en midsommarafton meteorologerna lovat regn? Man avstår utedanserna och väljer de innedanser som finns att tillgå. Därför valde vi att åka på dans till Brunnsparken där härliga Martinez orkester med Sandra Estberg spelade upp till dans.

Sandra i Martinez.
Sandra i Martinez.

När vi kom dit en kvart innan klockan slog 21.00 såg vi att det många fler än vi som tänkt samma tanke gällande regnet. Det skulle komma flera millimeter regn upp till 25 millimeter hade dom lovat oss i Värmland. Men så värst mycket regn blev det inte under kvällen. Lite skvättar här och där då vi reste till Örebro.

Linus
Linus

På plats i parken var denna kväll hel del folk jag inte sett på längre. Bland annat så träffade jag på Anita och Risto från Täby vilket gladde mig otroligt mycket.
Det var ett par år sedan jag sist träffade dom. Sist var i Filipstad för några år sedan där Jenny Saléns spelade. Dom är riktigt dansbandsfantaster och åker runt på massor av dans.

Danspublik i Brunnsparken
Danspublik i Brunnsparken

Träffade även på Björn och hans sambo Ann-Britt som jag lärt känna genom dansbandsdax. Det var jättekul att se dom igen. Sen var så klart Lotta och Dennis där som jag tror är två av Martinez absolut största fans.

” Be my baby” fick inleda danskvällen. Sandra Estberg har en jättefin och behaglig röst att lyssna på.

Det bjöds på fler låtar från deras nya skiva en skiva som av tidningen ” Får jag lov ” Fick fem plus. Ja i nästan alla tidningar som jag läst har skivan fått fyror och femmor i betyg.

Sandra in action
Sandra in action

Sandra hade dagen till ära gjort sig riktigt midsommarfin med krans i håret. Det strålar värme från hela bandet som verkligen verkar vara på topp. Detta smittas så klart av sig på oss i publiken. Det är ju så att mår orkestern bra mår publiken bra.

Tyvärr går ju tiden väldigt fort när man har roligt och jag kan inte begripa vart det blev av denna trevliga midsommarkväll. Efter extranummer från orkestern och lite fotograferande var det så dags att strya kosan hemåt. Tack till Martinez och Brunnsparken för en mycket trevlig sommarafton. Detta får vi nog göra om nästa år.

Bjuder er på lite fler bilder från midsommar med Martinez

Tommy i Martinez
Tommy i Martinez
Danne trummar
Danne trummar
Markus och Sandra
Markus och Sandra
Publicerad: 2013-07-01 22:08:23

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.