Min egen stil och dansbandens

2 jan

Mina coola jeans
Mina coola jeans

Måste man alltid vara som alla andra. NEJ! Jag tycker inte det. Man måste våga sticka ut lite i dagens samhälle även om det är lite ovanligt kanske. Är väl jantelagens fel. Jantelagen formulerar i ord den oskrivna lag, som säger att man inte får sticka upp och tro att man är bättre än andra på något sätt. Men det skiter jag i. Jag är den jag är och kan inte folk ta mig för den jag är så är det deras problem.
Men denna inledning tänkte jag förklara jeansen ovanför.

Eftersom jag kör min egen stil som inte är så ”basic” i alla lägen så blir det som det blir. Jag gillat mode och kläder. Dock ska tilläggas att jag inte har något begova av att bli sedd. Man har ju läst om folk som klär sig annorlunda för att bli sedda, eller provovcera.

Just för tillfället har jag syltat in mig på fräcka jeans, t-shirts och skjortor. Ska jag på dans eller på lokal blir det oftast jeans och t-shirt. Finns ju massor med fina t-shirts som passar till fest. Och med en enkel kavaj är man klädd för lite party. Kollar man in många av dagens dansband så är just deras klädsel jeans, t-shirt och kavaj.Visst förekommer kostymer men det är nog inte lika vanligt som förr då merparten av alla banden körde med kostym, skjorta och slips.
Men å andra sidan har det ju inte förändras så mycket engentligen om man talar dansbandsmodet. Det går ju i perioder.

En tid på 90 talet skulle ju var och vartannat dansband ha skinnbrallor och skjorta. Sen var det kavajer och finbyxor. Sen blev jeans mer och mer okej. Nu är det skoj att se att många band klär sig propert med skjorta, slips. väst och ev kavaj. Ett exempel på ett välklätt modernt dansband är Casanovas.

Diverse dansband
Diverse dansband
Publicerad: 2013-01-02 21:35:12

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.