Min födelsedag

4 dec

Födelsedag idag. 4:e december för exakt jättemånga år sedan föddes jag.

Nu en dag som denna, känns det ändå lite speciellt trots att man kommit lite till åren. Nu pratar jag som om jag vore lastgammal, och det är jag ju inte.

Det är faktiskt lite kul att se att folk bryr sig om min födelsedag så som dom gör. På sajten dansbandsdax.se där jag är medlem har min gästbok nästan svämmat över av trevliga hälsningar. Jättekul.

Jag kan rekommendera sajten för er som gillar att lyssna på fin god dansbandsmusik, Annars så är det väl som vanigt.

Vädret år så där lagom tråkigt decemberväder. Grått, trist, mörkt men inte så våldsamt kallt. Så om det kommit lite snö hade det inte skadat. Inte så där våldsamt utan mest lite så att det är lite ljust på marken, Några få centimeter.

Fortsättningen på min födelsedag blev så bra som jag hoppades på. Alltså inga större utsvävningar. Sajten dansaktuellt som jag snackade om i går firade mig rejält, eller uppmärksammade min dag på ett speciellt sätt. Dom hade en tävling där man kunde vinna resa till Finland om man i chatten Den gick ut på att alla inloggade i chatten skulle skriva ”Grattis Markus” i chatten. Den som blev den nummer tionde att gratulera mig vann då resan.

I paketen som jag fick låg bara nödvändiga saker så som Skjortor, cd-bok, bäddset och lite andra mer eller mindre bra att ha saker.

Publicerad: 2006-12-04 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.