Missa inte Digitala Dansbandsveckan live 2021

3 jun

Dansbandsveckan Maling 2021 blir även den difital
Sex dansband spelar i Orrskogen, Malung under sex kvällar vecka 29. Spelningarna kommer sändas live på Dansbandsveckans Facebooksida och dessutom släpps ett fåtal exklusiva biljetter för en sittande publik på plats i Malung. Det blir fullt fokus på härlig dansbandsmusik!

Det har nu blivit klart att det blir en digital Dansbandsvecka 19–23 juli 2021.

– I år bjuder de på två stora nyheter. Det kommer att vara sex olika dansband som spelar live från dansbana 2 på Folkets Park Orrskogen i Malung. Dessutom kommer ett fåtal exklusiva matbiljetter att säljas till en sittande publik som får uppleva sändningarna live på plats, säger Lars Bälter, marknadsansvarig på Dansbandsveckan.

Digitala Dansbandsveckan live kommer att sändas på Dansbandsveckans Facebooksida mellan kl. 19.00-21.00.

De dansband som kommer att medverka och spela live från dansbana 2 är:

Måndag 19/7: Streaplers
Tisdag 20/7: Donnez
Onsdag 21/7: Blender
Torsdag 22/7: Martinez
Fredag 23/7: Callinaz
Lördag 24/7: Sannex

Det kommer att bli huvudfokus på dansbandsmusik. Av sändningens två timmar kommer över 1,5 timme att bestå av en bred repertoar från respektive dansband med många härliga dansbandslåtar.

– Arrangörerna är så glada för att de här folkkära dansbanden kommer och spelar i Malung i sommar. Även om det inte blir någon traditionell dansbandsvecka i år på grund av pandemin kommer vi kunna bjuda på fantastisk dansbandsmusik, både live och digitalt, säger Lars Bälter.

Dessutom blir det tävlingar, intervjuer med banden och andra inslag med fokus på dans och dansband.

För att hålla sig inom de restriktioner som gäller och kommer gälla för sittande konsertpublik inomhus (ingen dans): från 1 juni 50 personer och från 1 juli 300 personer kommer 200 biljetter säljas per kväll (totalt 1 200 mat- och konsertbiljetter). Fler biljetter kan inte säljas med nuvarande regler kring avstånden mellan borden. Biljetterna kommer att börja säljas på dansbandsveckan.se, måndagen den 7 juni kl 13.

– Det är först till kvarn som gäller! Men för alla andra kan konserterna upplevas hemifrån. Vi ser fram emot några riktigt härliga dansbandskvällar med några av Sveriges största dansband.

Digitala Dansbandsveckan live görs i samarbete med huvudpartner Landshypotek Bank, samt Viking Line och Malung-Sälens kommun.

Publicerad: 2021-06-03 14:02:32

admin