Mona G – Countrypärlor 2

8 sep
Countrypärlor 2
Countrypärlor 2

Mona G – Countrypärlor 2 (5/5)
Bolag: Scranta
Antal spår: 11

Precis som på förra plattan är det en blandning av kända countryörhängen som Mona med stor omsorg valt ut. Här återfinns klassiker som Alma Cogans ” Tennessee Waltz”, Buck Owens ”Cryying time”, Doly Partons ” Yellow roses”. Lägg där till gobitar som ” Blue eyes crying in the rain”, ” If you love me let me know”, Every little thing “ och “You cheati´n heart” och du har den en riktigt skön blandning av countrylåtar.

Mona har en speciell röst som jag tycker passar perfekt för country. En röst som gör att man på en gång hör att det är hon som sjunger, och som gett henne en unikstil och profil. Det är en unik styrka hos en artist.

Mona G
Mona G

Självklart så har Mona bidragit med eget material på skivan, denna gång i form av låten ”Som ljuset på min jord”. En lugn dansant låt i äkta Monastil som blivit kryddad med steelguitar. En härlig åt som passar väl in bland de övriga spåren på plattan.

I helhet tycker jag detta är en perfekt countryplatta med Mona i högform. Vill man ta en sväng om så finns det flera goda spår som passar väl in.

Publicerad: 2012-09-08 12:11:35

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.