Mona G med ny singel

20 maj
Ny Singel med Mona G
Ny Singel med Mona G

Mona har efter sina två kritikerrosade countryalbum ,samt med samlingsskivan Mona G Bästa verkligen sjungit sej in i svenska folkets countryhjärtan.

Nu är hon tillbaka med en ny singel. ”Jag glömmer ej men jag går vidare”. Här visar hon återigen vilken strålande kompositör och textförfattare hon är.
Mona blandar kärleksfullt influenser från Nashville med sina egna vackra ord och fina melodislingor på ett sätt som bara Mona kan

Resultatet har blivit en mycket vacker och tänkvärd countryballad. När Mona sjunger ”Jag glömmer ej men jag går vidare” med sedvanlig värme och känsla i sin mjuka och vänliga röst lämnas ingen oberörd. Mona kan verkligen sin sak.

Nedan finns ett smakprov. Vill du höra hela ”Jag glömmer ej men jag går vidare”, så kommer den framöver att finnas på Spotify,iTunes och Wimp. Den trycks också som fysisk singel i ett mycket fåtal exemplar.

Publicerad: 2014-05-20 23:38:14

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.