Mona G och Hedins. En given succé i Forshaga

16 okt

Mona med Hedins Orkester

I lördags den 15 oktober var det så dags för kvällen många gått och väntat på. Det märktes att det låg förväntan i luften när Robin Rignell i Hedins räknade in till kvällens första dans i Forshaga Folkets Hus. Som Danslogen tidigare rapporterat om skulle dansbandet Hedins och countrysångerskan Mona G vara gästartist denna kväll. Detta framträdande var satt till att starta en halvtimme efter paus.

Så när klockan var 23:30 och Mona äntrade scenen visste jublet inga gränser. Det märktes tydligt att Mona och hennes musik varit saknad i Forshaga. Att det var fullpackat dansgolv med en bit över 400 dansare från när och fjärran är ingen överdrift.

Publikbild

Det var även många norrmän som kommit denna kväll. Mona G är mycket populär även i vårt grannland Norge där hon fått fina recensioner för sina skivor.

Mona bjöd på många av hennes oförglömliga hits såsom ”Dig skall jag älska all min tid”, ”Lite av din tid lite av din kärlek” och ”En plats i mitt hjärta”. Dessa blandades upp med låtar från hennes kritikerrosade cd ”Countrypärlor”.

Mona G och Conny

Hedins deklarerade under kvällen att de gillade Monas låtar, till och med så mycket att de själva kommer att ta upp några på sin repertoar framöver. Det får man se som ett fullgott betyg.

Även Hedins spelade som vanligt mycket bra under hela kvällen. De bjöd på en del låtar från den kommande plattan och efter att ha hört det materialet kan jag säga att det bådar gott. Starkt och mycket dansant låtmaterial!

Kvällen avslutades mycket fint med en stillsam duett mellan Hedins sångare Arne Bakken och Mona Gustafson i låten ”Om du har en dröm så dröm om mig”.

Missa inte kvällens bilder på danslogen.se

Markus Redman för Danslogen.se

Publicerad: 2011-10-16 23:06:53

admin