Ninnas trevliga orkester länkar

10 jan
Ninnas orkester Foto/Copyright: Ninnas orkester
Ninnas orkester Foto/Copyright: Ninnas orkester

Så här dom ut. Medlemmarna i trevliga Ninnas Orkester. Denna genomtrevliga orkester länkar faktiskt till min blogg. Fler och fler upptäcker bloggen och gör reklam för den. Det tackar jag så mycket för. Jag har lagt upp en banner till NINNAS i högermenyn som du kan se. Vill du också finnas med där? Lägg upp en banner på din hemsida/blogg och kontakta mig sedan med en adress och lite information om din sida så kan vi nog kommma överens om något :)

När jag ändå i farten och pratar kan jag göra lite reklam för orkestern ovan. Ninnas orkester är en trevlig bekantskap från Trelleborg som bildades 2004. Sedan starten har bandet gått från klarhet till klarhet. Under 2012 låg bandet 16 veckor på Svenska Topplistan med den egenskrivna låten ”Utanför din dörr”. Orkestern har även blivit framröstade som årets uppstickare 2012 och har även varit nominerade till ”årets Dansband” tillsammans med storheter som Lasse Stefanz och Drifters
Ninnas består av Pernilla Lindgren sång och dragspel, Mats Lindgren sång och kompgitarr, Kent Notefors på sång och gitarr, Fredrik Lindbäck på trummor och Bosse Magnusson på keyboard och sång.

Publicerad: 2015-01-10 00:55:26

admin