Nya Bob Stevens levererade Fräschare sound till nöjd publik

12 feb

Forshaga Folkets Hus blev platsen när Nya Bob Stevens äntrade scenen med en nästan helt ny repertoar. Kvällen var fylld av glädje och en härlig stämning, och mycket av detta tillskrevs babndet och den uppfräschade repertoaren. Utan att på något sätt förringa tidigare medlemmars insats i bandet.

Christofer Bengtsson, ansvarig för sång och gitarr, hade genomgått en rejäl städning i repertoaren, vilket resulterade i ett fräschare sound. Tillsammans med Pierre Nilsson på sång och bas, Manfred Frid på sång, dragspel och klaviatur, samt Ulf Sjöstedt på trummor och sång, skapade de en musikalisk som imponerade på publiken. Sist jag hörde Bob Stevens var innan pandemin.
Och det är stor skillnad på bandet då och nu.

Arrangören bakom danskvällarna i Forshaga är Inge Sandin från Prima Musik, som tidigare har levererat trevliga danskvällar. Den här gången var inget undantag, och Folkets Hus var fylld med entusiastiska människor från när och fjärran. Publiken visade sin uppskattning genom att fylla lokalen och ge bandet enorm uppskattning i form av applåder. Många i publiken hade tidigare sett Bob Stevens och gav liksom mig tummen upp för deras förnyade repertoar. Det var tydligt att Christofer Bengtsson och hans medmusikanter hade lagt ner mycket tid och energi på att skapa något nytt. Den fräscha soundet och låtarna bidrog till att skapa en atmosfär av musikalisk magi.

Nästa dansställe på schemat blir Holidays 23 mars, och förväntningarna är höga efter den fantastiska kvällen med Nya Bob Stevens. Forshaga Folkets Hus hade cementerat sin plats som ett populärt dansställe för mogendans, och jag och publiken längtar redan på att nästa dans skulle börja.

Sammantaget var det en oförglömlig kväll med Nya Bob Stevens i Forshaga Folkets Hus. Det var en perfekt kombination av musik, god mat och gemenskap, vilket gjorde det till en kväll som kommer kommer minnas.

Publicerad: 2024-02-12 23:51:48

admin