Nya Jeans i Karlskoga

10 dec

Hejsan!
I fredags var jag en tur till Karlskoga där jag tänkte shoppa lite. Eftersom jag fyllt år några dagar tidigare så hade jag ett presentkort på JC som jag ville utnyttja.

Jag hade tidigare varit inne på JC i Kristinehamn och kollat med inte hittat något speciellt. Så jag tänkte att jag ser efter vad som finns i Karlskogabutiken. Och där fann jag ett par fräcka jeans som jag köpte. Passade perfekt. Dom tänkte jag at när jag skall på dans den 13/12 i Karlstad.

Vidare så var jag på Skiv-po (skivbutik) i Kulanhuset, men där hittade jag inget speciellt. Så jag kom hem med ett par jeans, inte illa det.

Jo jag köpte en julklapp till mamma också men det kan jag inte skriva vad det är om hon nu skulle läsa detta. Imorgon drar jag iväg på julkonsert.

Publicerad: 2004-12-10 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.