Nytt dansställe öppnas i Kristinehamn

1 apr

Att satsa i dessa tider på något som verkar döfött är väl en utmaning. Precis så tänkte jag och min bror när vi fick se att huset som tidigare inrymde Kristinehamns Auktionskammare var till salu. Vad man kan använda en sådan stor byggnad till? Jo man kan ju göra om det till ett danspalats. Så med goa bankkontakter så har allt löst sig till de positiva. Då vi båda är stora dansbandsentusiaster och har stor kännedom om branschen anser vi att vi har kollen på vad som kommer fungera.

Vi har fått hjälp av en rutinerad arrangör i branschen när det gäller att boka orkestrar. Vi har en plan att kunna komma i gång med dansen under hösten 2021. Allt beror så klart på restriktionerna av covid-19. i och med pandemin har vi haft gott om tid att förbereda oss och göra lokalen till en riktigt mysig danshall.

Vi vill dock vara lite hemlighetsfulla om vilka band som bokats in. Men alla som känner oss vet ju att vi är goda vänner med Streaplers. Detta är vad Kristinehamnsborna saknat tror vi. Ett ställe som helhjärtat kommer satsa på dans. Målet till att börja med är att ha dans en gång i månaden men blir efterfrågan större så kan det bli dans flera dagar i veckan.

Publicerad: 2021-04-01 02:33:45

admin