Ola la la vad rätt jag hade i tv-soffan

7 feb

Jo vad var det jag sa. Nu skrev jag det inte men jag sa det i soffan hemma till brorsan att Ola skulle gå vidare. Och det gjorde han ju mycket riktigt.
Det kunde jag på förhand räkna ut. Säkert var det många yngre som röstade på han eftersom han är så söt. Som idolröstningsfenomenet.

Dagens besvikelse var Jenny Silver. Hade hoppats på så mycket från henne. Kanske beror det på att jag har hennes bild av ”dansbandsJennyCandela” på näthinnan kvar. Denna trevliga käcka tjej som sjöng dansband, och som nu gör något helt annat. Sorry Jenny men det var inte alls bra.

Jessica Andersson lyste och glänste som en stjärna. Hennes låt ”I Did It For Love” är en stark låt som jag tror behöver lite mer lyssning för att växa i folks öron. Enligt mig hade hon gärna fått byta med Salem Alfakir och hoppat direkt till globen. Men å andra sidan så får man j njuta av henne en gång till i Andra chansen som sänds den 6 mars från Örebro.

Christer Björkman Mr Melodifestival
Christer Björkman Mr Melodifestival

Övriga bidrag lämnade inte så sort avtryck på mig faktiskt. Dock visar detta startfält den musikaliska bredd på stilar som jag tror herr ”Mr Schalger” alias Christer Björkman är ute efter. Fast jag måste erkänna att jag personligen tycker en del låtar är onödiga. Frispråkarn med bidraget ”Singel” och Pain of Salvation med ”Road Salt” är två som jag tycker man borde bytt ut. Men det var säkert någon som tyckte dom var absolut bäst och som ringde och röstade på dem.

Publicerad: 2010-02-07 02:13:34

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.