Ola slutar i Kindbergs

17 feb

olakindbergs

Ola Jonsson som spelar bas och sjunger hoppar av bandet Kindbergs efter åtta händelserika år i bandet. Läs nedan vad han skriver på bandets facebooksida.

Som en del av er säkert sett o hört att jag nu hoppar av Kindbergs. Vill jag på detta sätt tacka alla för dom 8 fantastiska år jag varit med. TACK till Er alla fina dansare och publik ( både i Sverige o Norge ), arrangörer, Nöjeskällan (Mats), JH Formidling (Jan), skivbolag o producenter (Per Hasse Marcus), o sist men inte minst mina goa kamrater i Kindbergs Smiley smile. Vill även önska Anders Wigelius lycka till som min efterträdare, samt Jocke som nu är fit for fight igen (kul) Smiley smile. Må livet gå som en dans. Vi ses o hörs. PUSS&KRAM//Ola.

Skicka en hälsning till Ola via bandets sida på facebook

Publicerad: 2016-02-17 23:22:21

admin